Roadele toamnei

Posted in Compuneri on Mar 22, 2011

In prim-plan,pe iarba verde-cenusie frunzele uscate fosneau la atingerea boarei,merele pline incovoiau cerngutele ca cerceii cu grele nestemate, arome dulci si amaruie de imbatau. Soarele palid cu caldura lui buna incepea sa se joace in valuri fine deasupra lanurilor.Oamenilor le radeau inima de bucurie pentru recolta bogata. Toate aceste minunatii sunt maiestrele frumusetii naturale care impodobesc celelalte tinuturi ale Europei care ti se primenesc in suflet. Aproape de lanurile de grau invelite cu foite de aur se afla o moara vorbareata langa ea un gard negru ca zmoala si niste pomi uscati cu frunze aurii aramii si ruginii. Frunzele cazute formau un covor multicolor. Miresmele intinse ale fructelor coapte iti umple sufletul de bucurie,nucile cad din copaci in cojoace zdrentuite. Cantecul dumnezeisc al pasarilor se ducea. Norii nu mai sclipesc ca doi ochi albastrii,ci sunt foarte tristi. E toamna, iar natura se pregateste de odihna si de un somn lung. Din care va renaste di
n nou mai plina de viata ca niciodata.

Anunturi



Compunere trimisa de Luana .

Trackback URI | Comments RSS

7 Responses to “ Roadele toamnei ”

  1. #1 Miti Says:

    a sosit insfarsit primavara . copacii au inrodit si cu floricele pictate . iarba a prins colt fraged si nou . intr-o zi copii au iesit afara . vazand ce frumos era s-au hotarat sa se joace . . .!Ionel ana si maria se jucau dea baba oarba Andreei Cu Alex stateau pe iarba uitanduse pe cerul cristalin .

  2. #2 cori Says:

    vreau si eu rapid o compunere despre ce fac oamenii toamna! please 🙂

  3. #3 denisa ioana Says:

    frumoasa compunere<3:****):*

  4. #4 adrian Says:

    Mia placut

  5. #5 loli Says:

    i like

  6. #6 nyko Says:

    vreau o compunere despre toamna imi trebuie la scoala daca nu fac rost de una imi pune doi!

  7. #7 Alex Muntean Says:

    Este cea mai tare compunere care am citit-o pana acum despre Toamna am copiat-o pe o fișă si o folosesc ca tema la româna si sper sa iau un 10 pe ia:))

Lasa un comentariu


  • You Avatar

Reclame