Compunere despre copilarie

Posted in Compuneri on Aug 14, 2013

Asa eram eu la varsta cea fericita si asa cred ca au fost toti copiiide cand ii lumea asta si pamantul.ce oare copilaria?ea este un taram magic, nu sti cand incepe si cand se termina. copilaria este singurul moment al vietii in care traiesti totul la maxim. tot copilaria afost si inca mai este una dintre comorile vietii pe care nimeni nu ti-o poate lua din sufletul tau. stau uneori si ma gandesc ce scurta este copilaria. ea este un lucru deosebit care se intampla o data-n viata. copilaria este cel mai important lucru pe care il primeste cineva la inceputul vietii. ma gandesc cum sa mai retraiesc acele clipe de neuitat ale tineretii. uneori imi aduc aminte de zilele copilariei si cat de repede s-au terminat si chiar daca nu am facut toate lucrurile pe care mile-am propus am ramas cu niste amintiri de neuitat enele mai frumoase altele mai triste, si chiar de unele lucruri de care imi vine sa rad si astazi. copilaria trebuie traita la maxim pentruca odata cu terminarea ei s-au terminat toate zilele tineretii:cand ne jucam cu mingea, cand alergam cat era ziua de lunga, cand inaltam un zmeu, cand ne plimbam cu bicicleta si multe alte lucruri. toata lumea trebuie sa stie ca copilaria sete un lucru unic.

Anunturi



Compunere trimisa de Joltea Andreea.

Trackback URI | Comments RSS

10 Responses to “ Compunere despre copilarie ”

  1. #1 antutza Says:

    e destul de frumoasa compunerea ta pe care am scris-o dar ai cam multe greseli!!!!!! sunteti adult?

  2. #2 Anonymous Says:

    a sosit anotimpul cel mai bogat , toamna . el este bogat in legumele si fructele cele mai dulci . copii incep iar scoala care toti o asteptam cu mare drag . noi ajungand in clasa , doamna invatatoare ne citeste o poveste ,, colt – alb ” de jack london . dupa un timp am iesit in curtea scoli ne-am jucat : sotron , baba – oarba si multe altele . pentru mine a fost o zi adevarat speciala . de asta toamna este unul dintre cele mai frumoase anotimpuri . si cel mai bogat

  3. #3 Anonymous Says:

    pentru mine carte inseamna ca a doua mama ce ne da povata in fiecare zi .

  4. #4 schiopu elena andreea Says:

    E frumoasa, dar greseli.

  5. #5 schiopu elena andreea Says:

    Ai greseli.

  6. #6 Catalin Says:

    Imi vine sa plang

  7. #7 Madalina Says:

    Orice fiinta umana mai intii isi cunoaște cea ma scumpă comoară de pe pămint.*mama* apoi intră intr-un tărim nostalgic plin de amintiri frumoase care nu este altceva decit copilăria.CU DRAG SI CU UN DOR NESTINS IMI ADUC aminte de momentele minunate pentrecute alături de prietenii mei,de clipele frumoase petrecute impreună.copilaria era lumea fără răutate,un prilej minunat petru orice copil ca sî se simtă in al 9-lea cer,mii de locuri interesante mă fac sa imi string emotiile si sa imi aduc amintirile ,locurile in care ne jucam pina seara fara sa fim obosiți sau lipsiti de cheful de joacă,traind linga riul prut acesta mi-a oferit mii de bucurii,mii de impliniri si in orice situatie mai grea acolo imi găseam mereu refugiul.Copilăria este cea mai minunată experientă a omului,odată traită el isi formează caracterul,gindirea de viitor si nu in ultimul rind speranta de viată,de un viitor prosper si plin de impliniri.Acum nu pot decit să ma gindesc la ea,la momentele care mau remarcat intr-un mod minunat,intr-un mod plăcut .Intelegerea mediului natural,intelegerea mediului social si a relatiilor interumane isi gasesc radacinile tot in locurile copilariei.Doar datorită ei putem sti ce inseamna viata,copilăria nu inseamna doar distractiile alături de de persoanele dragi,ci si legăturile care sau format pe parcursul ei,acele legături strinse care cu siguranta nu se vor dezlega vriodata.Unde ești copilărie,cu pădurea ta cu tot..?.Fiecare copil visa sa fie mare sa ,isi implinească visele si sa devina un om matur,sincer nici nu stiu cum putea să ne treaca asta prin cap,atunci nu stiam de nimic,nu aveam grii sau probleme,ne bucuram la maxim de orice lucru care il intilneam in calea nostra,si am da orice să fim din nou copii,acele fiinte naive care practic aduceau fericirea pe orice chip al omului,acel suflet care te făcea sa ai lacrimi doar de bucurie.mi-e dor,mai mult ca niciodată de ea si as da orice ca să o intorc innapoi,da stiti timpul trece,odata cu el trecem si noi,oricum asta nu este o intristare,suntem pregătiti in orice etapă a vietii,privind-o cu ochi de invingători vom vedea cit e de frumoasă..

  8. #8 maia Says:

    ce faina îi

  9. #9 cicat Says:

    mam cicat si ma piset in acest sait

  10. #10 patricia Says:

    foarte interesanta

Lasa un comentariu


  • You Avatar

Reclame