Copilaria

Posted in Compuneri on May 11, 2010

Sunt un copil si ma simt norocoasa pentru ca viata o sa imi ofere multe lucruri pe care o sa le valorific la maxim. Privesc in jur la ceilalti copii si vad bunatatea din ochii lor,veselia…atat de multa incat am putea cladi o lume a pacii si a zambetului vesnic.     Noi copiii suntem poate cea mai puternica arma impotriva rautatilor adanc ascunse in inimile oamenilor. Inocenta care insoteste aceasta varsta surprinde mereu prin suras si naivitate .In sufletul unui copil e atat de multa speranta si dragoste incat ranindu-l i-ai distruge zambetul.  Copiii au felul lor de a vedea lumea si sunt singurii carora nu le este frica de viitor. Isi zidesc fericirea pe visuri,iar povestile in care binele invinge raul fac parte din realitatea lor.    E atat de greu sa ajungi la sufletul unui copil insa e o aventura care merita intradevar incercata.Copiii gasesc falsitatea, minciuna si egoismul incat ori cat ar incerca cineva sa ascunda asta ei tot o sa-i simta.    Imi pare rau ca nu toti copiii se pot bucura de o copilarie fericita si sper ca atunci cand voi fi mare sa pot ajuta cat mai multi copii sa viseze.

Anunturi



Compunere trimisa de Damian-Lenard Iulia.

Trackback URI | Comments RSS

17 Responses to “ Copilaria ”

  1. #1 roxana faraoanu Says:

    ce pot spune despre copilaria mea…?

  2. #2 florina:care vrea sa spuna a cui e mai frumoasa compunerea? Says:

    Este iarna. Unul dintre cele mai frumoase anotimpuri este iarna.Fulgii argintii se aseamana cu niste stelute mici si albe care plutesc in zbor leganat.Pana departe in zari, se vad copacii inalti si acoperiti cu zapada.Omatul scartie sub picioare.Afara, in gerul cumplit cerul se oglindeste in neaua stralucitoare.Fulgii usori si albi ca florile de cires cad incet pe panant.Afara ninge ca in poveste.Suflarea manioasa a crivatului i-au facut pe oameni sa ramana in case.Copii fac ingerasi in zapada jucausa si plina de haz.Fulgii de zapada cad ca niste stele argintii pe nasurile copiilor.Fumul se inalta lenes pe cerul ca lesia.In intunericul fara fund al noptilor de iarna se mai vede cate o casa.Padurile par cercelate.Zapada incarca campiile in semn de belsug.Neaua cea rece se aseamana cu un covor moale si pufos.Casele,dorm sub caciulile de nea.Padurea arginie pare un castel din basme.Cerul da semne ca viscolul si-a pornit calatoria. Ce frumoasa este iarna!

  3. #3 Flore Says:

    E buna si imi place e cea mai frumoasa

  4. #4 black Says:

    mda e chair foarte tare imi place foarte mult felul in care este descris copilaria atit de patrunzator descris shi atit de frumos relatata…………………..imi place faorte mult shi e faorte reushtia

  5. #5 dipo Says:

    eu sunt un copil oarecare poate ne-am intanlit de multeori pe strada si nu-ti poti imagina …………… Eu sunt un compozitor si vreau sa iau aceasta compunere ca si versurile unei melodii ,,Copilaria“.

    Cu mult drag
    Dipo

  6. #6 adela Says:

    este scurta putin mai lunga plz

  7. #7 SERGUY Says:

    vaisamar de ea compunere

  8. #8 ane Says:

    e frumoasa

  9. #9 ad Says:

    copilaria este cea mai fumoasa viata din lume

  10. #10 alle Says:

    Imi place…E chiar frumoasa 🙂

  11. #11 biby Says:

    msk ca faceti compuneri:))…sa faceti mai multe:D

  12. #12 messi Says:

    Faina compunere am copiat-o de pe net si am primit 10 la sc.

  13. #13 lorysais Says:

    foarte frumoasa aceasta compunere ….sa mai faceti va pupik pa

  14. #14 bibi Says:

    e superr !!! bv

  15. #15 xsoni Says:

    tarreeeeeeeeeeeeeeeeeee

  16. #16 Florin Mihai Says:

    e buna si frumoasa ms mult Says

  17. #17 Damian Iulia Says:

    Va multumesc tuturor. Chiar daca am postat-o acum cativa ani in clasa a 3-a o revad de cate ori imi amintesc. Va multumesc pt apreciere si sper ca v-a placut!

Lasa un comentariu


  • You Avatar

Reclame