Despre site …

AnunturiCopiii din ziua de azi se pare ca au inceput sa caute pe internet din ce in ce mai mult compuneri pe diferite teme. Multi dintre ei spera sa gaseasca compuneri gata facute pe care sa le transcrie si sa obtina o nota mare. Asta ar insemna ca ai nostri copii sa nu isi mai puna imaginatia la contributie si sa oboseasca imediat, in orice situatie ar necesita efort intelectual.

Motivele pentru care copiii cauta pe internet compuneri gata facute sunt nenumarate si nu ne lasa decat sa ne gandim ca nu sunt in stare sa compuna pe un subiect anume, ceea ce este trist . Cine ar trebui sa ii ajute nu isi fac datoria (profesori,parinti,prieteni,rude) si copiii ajung in situatia in care nu au de unde primi ajutor.

In aceasta situatie voi incerca sa ajut , cum pot si eu. Voi oferi idei, sfaturi,exemple care va vor ajuta sa realizati singuri o compunere folosind propria imaginatie si ghidati usor de site.

AnunturiVoi incerca sa vin cu diferite teme pentru compuneri dar puteti sa ma contactati si sa propuneti sau sa cereti ajutorul intr-un anumit subiect.

In cazul in care ati terminat o compunere cu ajutorul site-ului nostru vom aprecia daca ne contactati si ne trimiteti si noua aceasta compunere (nu uitati sa precizati si numele vostru, localitatea, scoala si clasa). Cele mai bune compuneri vor fi publicate pe site-ul nostru. (in cazul in care voi primi reclamatii privind faptul ca aceste compuneri pot fi copiate voi renunta la idee.)

Spor la compus!

Disclaimer: “Nu sunt cadru didactic , nu detin cursuri specializate si nu sunt o autoritate in domeniu. Incerc sa prezint idei asa cum consider , iar compunerea pe care o veti scrie nu va fi decat rezultatul propriei imaginatii. Nu sunt responsabil pentru eventualele greseli . Tin sa reamintesc parintilor ca eu incerc doar sa ajut si la urma urmei sunt responsabili pentru ce acceseaza copii lor.”

  • You Avatar

Reclame