Monolog despre viata

Posted in Compuneri on Feb 15, 2016

compunere monolog

Despre viata as putea spune multe deoarece exista mii de modalitati pentru a o descrie. Viata este o comedie ciudata care amesteca impreuna si dureri si bucurii, punand zambet langa lacrimi si lacrimi langa zambet. Viata ne este data ca o bucata de plastilina. Important este sa stim cum sa o modelam.

AnunturiViata nu trebuie traita cu ochii inchisi. Traim atat de putin, incat nu avem timp sa o luam de la capat sau sa ne indreptam greselile. Traiesc ca si cum as muri maine, dar fiecare zi pare prea scurta pentru toate ideile pe care le concep, pentru toate plimbarile pe care vreau sa le fac, pentru toate cartile pe care vreau sa le citesc si pentru toti prietenii pe care vreau sa ii vad.
Eu cred ca unii oameni spun ca viata trebuie traita la maxim pentru ca le este teama ca la batranete sa regrete ca nu au profitat destul de tinerete. Eu mai degraba as regreta daca nu am facut nimic cu folos: daca nu am construit o casa, daca nu mi-am intemeiat o familie sau daca nu am ajutat pe cineva.
Cred ca noi trebuie sa traim cu frica de Dumnezeu pentru ca pana la urma, fiecare va raspunde in fata Creatorului despre realizarile din viata sa.

Compunere trimisa de Debi.

One Response to “Monolog despre viata”

  1. 1
    fata emo Says:

    Asa e…viata trebuie trăită din plin

Leave a Reply


  • You Avatar

Reclame