Aniversarea

Posted in Compuneri on Mar 10, 2010

Este primavara.Ioana isi sarbatoreste ziua de nastere in fiecare an pe data de noua martie.Ea a invitat pe toti colegii din clasa ei.Acum ii asteapta.
Dintr-o data se auzi soneria.Ioana,nerabdatoare,se repezi sa raspunda.Cand deschise usa toti colegii srigara in cor ,,La multi ani”.Ea se bucura si ii pofteste inuntru,multumindu-le pentru urare.Colegii ii ofera sarbatoritei cadourile si o saluta pe mama acesteia.
Copiii si-au organizat un joc de carti.Ei s-au jucat asta un timp indelungat,iar apoi mama le-a pus muzica si au inceput sa danseze.Ioana a conectat un microfon la o boxa si a inceput sa cante impreuna cu ceilalti copii.
Mama aduce tortul si cateva platouri cu fursecuri.Copiii observa,si fac un cerc in jurul Ioanei,incepand sa cante ,,La multi ani”.Mama serveste copii cu o bucatica de tort si le spune sa se serveasca si cu fursecuri.Copii ii multumira mamei Ioanei si incepura sa manance.
Colegii Ioanei multumira pentru ospitalitate si isi luara la revedere.Toti au plecat cu zambatul pe buze.

AnunturiCompunere trimisa de Vezeanu Ioana.

39 Responses to “Aniversarea”

Pages: « 1 [2] Show All

 1. 26
  Madalina Says:

  Aniversarea
  Este vara. Ioana isi sarbatoreste ziua de nastere in fiecare an pe data de 13 August. Ioana si-a invitat toti prietenii la petrecerea ei. Acum ea ii astepta cu nerabdare.
  Dintr-o data se auzi soneria. Erau prietenii Ioanei, care i-au urat toti intr-un cor ,,La multi ani” si i-au dat cadourile. Ea s-a bucurat foarte tare si le-a multumit. La inceputul petrecerii ei s-au jucat multe jocuri interesante, iar apoi mama le-a pus muzica si toti au inceput sa danseze. Ioana si-a invitat prietenii la un concurs de karaoke. Fiecare si-a ales o melodia si au inceput sa cante.
  Mama aduce tortul. Copii vazand-o pe mama fac repede un cerc si ii canta Ioanei La multi ani. Dupa ce servira tortul copii au trebuit sa plece acasa. Au multumit pentru invitatie si au plecat.
  Ioanei i-a placut foarte tare petrecerea ei.

 2. 27
  adrian Says:

  auzii soneria

 3. 28
  andreea Says:

  frumosa compunere multumesc ca ai pus-o pe net si ca nu ai scris gresit casa gresesc doamnei invatatoare ia placut mult mersi mult tare

 4. 29
  brintesa Says:

  Ce frumoasai conpunerea

 5. 30
  Razvan Says:

  Frumos

 6. 31
  prost Says:

  Super

 7. 32
  alex5 Says:

  Multumesc

 8. 33
  Anonymous Says:

  foarte frumoase!!!!!!!Mersi mult!

 9. 34
  Ilie izabella Says:

  Multumesc !Foarte frumoase!!!!

 10. 35
  lidia Says:

  mia plăcut mult de tot…… puuuuuuuuuuuuuuuuuuup dulceee

 11. 36
  lidia Says:

  mie imi place mult de tot prima

 12. 37
  lidia Says:

  care vrea sami fie prieten/prietena sa imi vorbeasaca

 13. 38
  lidia Says:

  hai indrazniti va roooooooooooooooooooogggggggggggggggg foarte flumos vreau sa rad dar nam cu cice

 14. 39
  ANONIM Says:

  Superrrrrrrr!!!!Bravo!!!

Pages: « 1 [2] Show All

Leave a Reply


 • You Avatar

Reclame