Compunere SF

Posted in Compuneri on Nov 26, 2010

Era o zi de 34 , luna Ianuarie , afara ningea si totul in jur era alb, in casa focul ardea in soba si era cald. Parintii mei erau la munca , singur acasa am zis sa ies afara sa ma joc in zapada. In spatele casei era padurea , totii brazii erau acoperiti de nea. Seara mereu auzeam niste sunete stranii venind dinspre padure , imi era foarte frica sa ma apropii prea mult si sa intru in padure. Intr’o zi , eu impreuna cu 2 prieteni ne’am hotarat sa rezolvam acest mister deoarece sunetele nu incetau deloc noaptea. Cu frica in brate, ne apropiam incetul cu incetul de padure, eu mergeam in fata in timp ce ceilalti 2 stateau in spatele meu speriati si imi asigurau spatele. Ora 17:00 , incepea sa se intunece rapid , noi avansasem destul de mult in padure, deodata se auzi din nou acel sunet ciudat, ne’am oprit si ne uitam in jur speriati, ceva nu era bine , unul dintre noi lipsea, banuiam ca a fugit acasa, am inceput sa tremuram si stateam pe loc. Deodata se auzi un zgomot puternic venind dinspre EST , cu dintii tremurand am mers intr’acolo, cand am luminat calea am vazut raspunsul, sunetul era produs de un iepure mistret , era la pamant si parea inofensiv , ne’am apropiat incet si am observat ca avea un ciot in picior, am scos acel ciot si iepurele mistret se ridica si o luase la fuga in padure. Ora 18:30 , ne’am gandit ca e timpul sa merge inapoi acasa , ne’am luat dupa urmele lasate si am reusit sa gasim drumul inapoi spre casa. A doua zi seara, nu puteam sa dorm , asteptam sa aud acele sunete ciudate dar nimic, atunci am inteles ca am rezolvat misterul si am adormit linistit.

Compunere trimisa de Mantu Andrei.

Nota cititorilor
[Total: 65    Average: 3.9/5]
Compunere SF written by admin average rating 3.9/5 - 65 user ratings

34 Responses to “Compunere SF”

Pages: « 1 [2] Show All

 1. 26
  Alin Says:

  E foarte tare compunerea !!! Sper sa i-au o nota ”frumoasa” pe ea… Merci mult,ai talent! Ar trebui sa mai faci compuneri de genu’ asta! BRAVO! :)

 2. 27
  andrusca Says:

  daca ai putea sa faci o poezie despre toamna si iarna sa fie de 6 strofe amandoua

 3. 28
  liviu Says:

  belea compunerea sa vad ce nota iau:)) BRAVO

 4. 29
  anonim Says:

  super tare mi-a fost de ajutor

 5. 30
  Anonymous Says:

  foarte frumoasa compunerea :)

 6. 31
  Anonymous Says:

  smechera

 7. 32
  Cecilia Popa Says:

  In caz ca nu observi este vorba despre o compunere S.F ce ti se pare stiintific si fantastic? Nimic iti zic eu … Este o compunere banala. ..

 8. 33
  Cecilia Popa Says:

  + o zi de 34,
  luna ianuarie? Nu exista luna cu 34 de zile ! =)))))
  Sterge-o!!! Aiurea… =)))

 9. 34
  Anonymous Says:

  frumos si forte inventiv

Pages: « 1 [2] Show All

Leave a Reply


 • You Avatar