Sfarsitul toamnei

Posted in Compuneri on Nov 26, 2010

In anotimpul de toamna frunzele galbene si ruginii cad si fac  un covor multicolor.toamna e un anotimp minunat este o zana cu rochie din frunze ruginii si aurii.din cerul plumburiu cad picaturi de apa ca niste fulgi de nea.pasarile calatoare pleaca in tarile calde,iar animalele siau facut proviziisi siau pregatit culcusurile pentru iarna.oamenii au starns toate recoltele si legumele:rosii,castraveti,morcovi,vinete,pepeni galbeni si cartofi.razele soarelui sunt din ce in ce mai palide.marea de verdeata se ingalbeneste.Vantul legana crengile copacilor lin.Arborii batrani erau tristi pentru ca leau plecat cantaretii.Raurile limpezi curg in vaile satelor.Cocorii se aud crocaind peste tot.In natura nu se mai auzea nimic,era liniste deplina.Copii se pregatesc de mos nicolae si mos craciun.Ei isi pregatesc cizmulitele.Toamna este un anotimp minunat!

Compunere trimisa de Titi.

Notă compunere

RECLAME GOOGLE.

21 Responses to “Sfarsitul toamnei”

 1. 1
  anonim Says:

  misto !

 2. 2
  raluca Says:

  mersi mult

 3. 3
  Georgian Says:

  Mda prea scurta . Nu te supara me mine ca spun asta dar acesta este adevarul nu am ce-ti face imi pare rau deci nu sunt deacord votez Nu!!!!!!!!

 4. 4
  karla Says:

  ba dar e ffff misto.Dar dupa punct ai incept cu litera mica mos nicolae si mos carciun cu litera”mica”….mai bine refa-o mai fumi….corecteaz-o….este oricom frumi dar sa te maii nt ceva..aia cu : .Raurile limpezi curg in vaile satelor.Cocorii se aud crocaind peste tot.In natura nu se mai auzea nimic,era liniste deplina…ai copiat-o de undeva ca am mai vazut o compunere exact cu asta..deci dece nu faci compunere facuta de tine.?si copiata….copiata da la alt cineva logic ca iei 10 dar tu logic ca 2….

 5. 5
  Maria Eliza Says:

  Mersi pentru compunere.

 6. 6
  dany Says:

  m-ai salvat

 7. 7
  dany Says:

  puteai totusi sa o faci mai lunga .alta data straduieste-te mai mult

 8. 8
  Nutellăă Says:

  Este o compunere frumoasă, dar cu foarte multe greşeli şi foarte scurtă .. Nici măcar nu este corectă. Mă refer că, ai pus doar un alineat şi asta ar însemna doar o introducere din compunere, dacă ne gândim mai bine .. Una era să o faci scurtă şi cu măcar 3 alineate pentru introducere, cuprins şi încheiere. Este frumoasă, expresii minunate, dar ţi-am zis, sunt multe greşeli de ortografie, şi dacă ar fi să o predai pe o pagină la şcoală, ai primi 6, zic eu. Sper că înţelegi ideea.

 9. 9
  mery Says:

  am facut compuneri de 10 pagini mari!

 10. 10
  titi Says:

  care a vrut sa o ia sa o ia nu sa comenteze urat.Daca nu-ti place iesi de pe site……!!!!!!!

 11. 11
  GeN!U$ Says:

  Foarte tare compunerea , multe greșeli , și este prea scurtă , Mulțumesc orkum ! :D

 12. 12
  Anonymous Says:

  da mie imi place

 13. 13
  livia Says:

  este foarte scurt , dar nu este frumos

 14. 14
  WTF NeBuNu Says:

  tare mersti mult

 15. 15
  WTF NeBuNu Says:

  tare mersti mult
  ai multeideii

 16. 16
  Andreea Says:

  Daaaaaaaaaa… Compunerea ta e f. buna
  1 Merci pt. compunere.
  2 Am facut cateva retusuri cand am scris-o pe caiet~ex:.”frunzele galbene si ruginii cad si FAC …………….”.Scuza-ma dar nu e prea buna exprimarea.”Si FAC un covor multicolor”
  Scuze dar, pt compunerea ta as da nota…………..8,50 :(

 17. 17
  Daria Says:

  si-au ! :)

 18. 18
  mica Says:

  misto

 19. 19
  Nu conteaza Says:

  compunerea este frumoasa doar ca este prea scurta si cu foarte multe greseli de ortografie alta data straduete sa o faci mai mare si fara nici o greseala

 20. 20
  Nu conteaza Says:

  imi place

 21. 21
  Nu conteaza Says:

  multe greseli dar oricum multumesc le voi corecta singura;)

Leave a Reply


 • You Avatar