Povestea unui fulg de nea

Posted in Compuneri on Dec 04, 2011

Privind cerul pe care se aduna fulgii usori si albi ca florile de cires,un fulg de nea se opreste in palma.Parea o mica fiinta asemeni unei lebede ce plutea alene spre pamant.Parca-mi cerea cu induiosare sa-i dau drumul,ca apoi sa-i pot afla povestea.
Fulgul de nea fusese candva o picatura de apa ce-si avea locul intr-un nor pufos din inaltul cerului.Curiozitatin  il facuse sa plece intr-o calatorie spre pamant,din care stia ca nu se va mai intoarc.Intr-o zi alaturi de alte picaturi mici porni calatoria spre necunoscut.In drumul lui se intalneste cu Mos Crivat care-l transforma intr-o frumoasa steluta argintie.Fulgul de nea era tare incantat de noua sa infatisare.
Coborand spre pamant vazu o multime de fulgii de nea ce se jucau prin aer ca un roi de fluturi albi,apoi se lasau pe pamantul somnoros.Copii se bucurau de venirea lor si adunandu-i la un loc faceau un bulgaras cu care se jucau.
Intr-o zi zburand ca de obicei din loc in loc,ajunge din intamplare in palma mea moale si calda unde se transforma din nou in ceea ce fusese:o picatura mica de apa.

Compunere trimisa de Burnel Elena Adriana .

Nota cititorilor
[Total: 27    Average: 4.5/5]
Povestea unui fulg de nea written by admin average rating 4.5/5 - 27 user ratings

RECLAME GOOGLE.

78 Responses to “Povestea unui fulg de nea”

Pages: « 1 2 3 [4] Show All

 1. 76
  madalin Says:

  foarte frumoasa dar sa fi mai atenta cu ortografia

 2. 77
  simo Says:

  eu am nevoie despre o poveste amuzanta

 3. 78
  Anonymous Says:

  Foarte frumoasa felicitări mele !
  Cu tot respectul esti o scriitoare de compuneri geniala!!!

Pages: « 1 2 3 [4] Show All

Leave a Reply


 • You Avatar